söndag 28 mars 2010

Reklamation


Idag vill jag reklamera. Jag vill ha en ny väderprognos. Kära SMHI ni har lovat mig sol. Men nu när jag vaknar, är snö allt jag ser. Tio centimeter har det fallit på mindre än en natt. Snälla meteorologer kan ni inte förstå att jag blir så besviken. Altanen hade jag tömt på is och snö. Nu ligger den alldeles vit och hal igen.
Jag frågar dig Stig Ahlgren min barndoms idol. Snälla farbror Väder kan du fixa det här?

10 kommentarer:

Annika Estassy sa...

Jag håller med, någon borde ställas till svars!

Granne med potatisodlaren sa...

Ja! Jag ville ju sitta på altanen och sola idag.

Ulrika sa...

Hej!
Bara så du vet har jag tagit time-out från facebook. Jag har förklarat varför på bloggen.

Sofie B-C sa...

Hej Eva! Roligt att hinna ikapp med händelseförlopppet. Väderskiftningar, födelsedagar ... Festen med reninnanlår ser t ex lockande ut! Antar att det nu bara är en tidsfråga innan våren bryter sig fram hos er. Då kan jag tänka mig det blir en mäktig upplevelse! Här smyger sig liksom våren på utan att man riktigt märker det! Det är ju annat när isarna brister. Håller tummarna att det sker snart!

Granne med potatisodlaren sa...

Ulrika jag förstår. Jag får läsa din blogg direkt i stället. Kram

Granne med potatisodlaren sa...

Sofie vad kul att du är tillbaka. Och visst kommer våren sakta, men idag känns den långt borta. Istället njuter jag av konståkning och nybakade våfflor.

Jenny L sa...

Stig Ahlgren - honom bor vi granne med på landet ute i skärgården. I sommar kan jag fråga hur han ser på dagens föränderliga väderprognoser. Kanske borde jag starta en till blogg som heter "Granne med Stig Ahlgren"? ;)

Granne med potatisodlaren sa...

Världen är liten. Vi bodde grannar när jag var liten. I Vireberg, Solna. Jag minns honom som en urtrevlig pappa.

Jenny L sa...

Där ser man Eva! Många gemensamma nämnare mellan oss: Alésia i Paris, Vasastan i Stockholm, Salem Al Fakirs musik och nu senast som grannar till Stig Ahlgren. Intressant!

Granne med potatisodlaren sa...

Ja! Hur liten världen är eller hur kul det är med bloggen att vi som har gemensamma nämnare kan mötas. Hur vi nu vill se på saken. Jag ska till Odenplan efter påsk. Ska bevaka trädgårdsmässan. Det ska bli roligt och lite ovanligt för det var tio år sen jag bevakade en trädgårdsmässa.