lördag 3 april 2010

Var finns resväskorna?

D
Innanför vilken dörr finns resväskorna? Det vill jag veta. Helst innan vi börjar skotta oss fram till uthuset. I natt har det inte varit plusgrader så vi får ta det lungt. För det blir tungt.
Jag fick ett brev från trädgårdssällskapet. Det föreslog att jag ska ta med mig plantor den 22 april. Det ska bli spännande att se om det finns några spår av mina perenner så dags efter denna vinter.

6 kommentarer:

Maria Moln sa...

Hi hi, det var inte enkelt! Enklast är väl att ta bagen du har inne. Kanske köpa en ny resväska rent av! En med vårluft i. Lycklig resa till vårligare breddgrader.

Sofie B-C sa...

Kära nån! Gillar Marias tanke om väskan med vår. Om jag kunde, skulle jag skickat en från UK där man kunnat gå utan jacka:) Önskar dig en riktigt glad påsk -och lyckat till med väskan!

Granne med potatisodlaren sa...

Vi tog sats och det blev inte något snöskottande i påsksolen. Istället lagade vi Kalixlöjrom, lax från Junkön och lamm från Kalix. Nu får vi ta igen oss till i morgon. Då ska det ske.(Annars blir det en resa till stormarknaden.)

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Vad gott det låter med den närodlade maten!

Granne med potatisodlaren sa...

I år hade vi lite tur och fick tag på närodlat. Lammet var en dröm. Hade gärna delat med mig. De varma graderna däremot har gömt sig söderut.

Granne med potatisodlaren sa...

Jag måste bara berätta att det var lätt att skotta vid den nedersta dörren och där fanns alla väskorna.